Bent u niet tevreden over het ziekteverzuim in uw organisatie of team? Of heeft u uw verzuim wel op orde maar wilt u de volgende stap te maken naar preventie en duurzame inzetbaarheid? Wilt u vooral met de medewerkers aan de gang of juist met de leidinggevenden? Hoe stimuleert u werknemers in het nemen van eigen verantwoordelijkheid bij het oplossen van hun verzuimvraagstukken? Welke vragen u ook heeft, bij ALEXWerkt bent u aan het goede adres voor sparring, inspiratie, coaching en advies.

Mijn meer dan 30 jaar management- en trainingservaring en de praktijkvoorbeelden uit meer dan 10.000 vlieguren als trainer in gesprekstechnieken heb ik samen met Gaston Dollevoet en Herman Evers samengevat in het boek Activeringsgesprekken; Verzuim is ook gedrag van leidinggevenden.

Het verwoord onze heldere visie en aanpak in antwoorden en handvatten voor heel veel praktijkdillema’s rond verzuim en inzetbaarheid, ook bij zelfsturende teams. De voorbeelden zijn concreet, herkenbaar, helder en innovatief. De gesprekstechnieken zijn simpel eenvoudig en respectvol naar alle betrokkenen.

Graag ga ik met u in gesprek wanneer u echt werk wilt maken van een activerend verzuimbeleid, of beter nog uw inzetbaarheidsbeleid. Ik geloof dat het boek helpt en inspireert, maar dat voor de verandering meer nodig is. Training bijvoorbeeld, maar ook het herontwerp van beleid, verankering in structuren en systemen én het ontwikkelen van een activerende stijl. Waarbij leidinggevenden niet doen maar activeren én niet praten over mensen maar mét mensen.

We gaan dan samen na welke doelen u wilt realiseren en hoe ik u daarbij ga helpen. Mijn motto is Liefde voor werk. Niet volhouden van je werk…. Maar vol houden van je werk. Wij zijn benieuwd naar uw visie, motto’s en uitgangspunten. Als u een persoonlijke afspraak plant, krijgt u het eerste exemplaar van het boek ‘Activeringsgesprekken’ van mij cadeau.

U wilt een goed gesprek met ALEXWerkt om samen een activerend verzuimbeleid te ontwikkelen met behulp van het boek Activeringsgesprekken?

Naam *

Bedrijfsnaam *

Functie *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Adres *

Postcode *

Plaats *

 

BESTELLEN

Wat wilt u bestellen? *
Boek en vouwkaart: 35,-Boek zonder vouwkaart: 30,-Vouwkaart zonder boek: 7,50

* prijs is exclusief 6,75 euro verzendkosten

Hoeveel exemplaren wilt u bestellen? *

Eventuele opmerkingen

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.


 

velden met een * zijn verplicht