DagvoorzitterUw bijeenkomst wordt succesvoller met een goede dagvoorzitter of facilitator. Organiseert u een bijeenkomst waarin u kennisdeling wilt organiseren en waar u samen toe werkt naar een gezamenlijk resultaat? Wilt u een bedrijfsjubileum vieren of een productintroductie doen? Organiseert u een congres of een symposium?

Zoekt u een stimulerende spreekstalmeester of juist een rustige begeleider op de achtergrond? Als dagvoorzitter faciliteert Alex groepen van 10 tot 200 deelnemers. Hij is enthousiast, alert, speelt in op het publiek en is in staat om de essentie uit complexe verhalen te pakken en die kort en adrem samen te vatten.

Hij brengt deelnemers in beweging, kent heel veel werkvormen om deelnemers actief te laten participeren én verzorgt over verschillende onderwerpen lezingen of presentaties.

Alex is dagvoorzitter geweest bij events voor branches, thema bijeenkomsten binnen organisaties, arbojaardagen. Deelnemers geven hem hoge beoordelingen.

Alex zal als hij betrokken wordt bij uw evenement actief bijdragen aan het ontwerp van het programma en de te gebruiken werkvormen. Zijn jarenlange ervaring met het organiseren hiervan is voor u beschikbaar. Zo werkt Werkt ALEX ook achter de schermen mee aan uw succes.