Voel je de liefde voor je werk niet meer of loop je tegen dingen aan die je hinderen? En wil je daarin verandering? Ervaar je drempels of blokkades? Wil je die doorbreken? Dan vraagt dat vaak om meer dan tips, trucks en training op vaardigheden. Dan is één op één coaching effectief. Ik bied je graag een veilige plek om op zoek te gaan naar jouw liefde voor werk en wat je hindert uit de weg te ruimen.

Coachings vragen kunnen zijn:

  • Loopbaancoaching,
  • Omgaan met conflicten in de werkomgeving,
  • Het beter leren omgaan met politiek gedrag in organisaties,
  • Vragen rond duurzame inzetbaarheid. Hoe hou ik mijn werk vol (of kan ik vol van mijn werk houden) tot mijn pensioen?

Iedere coaching draait om een persoonlijke ontwikkelvraag. Het ont-wikkelen van wat in-ge-wikkeld is. Mijn coaching helpt daarbij. Je legt de verbanden bloot rond de kern van jouw probleem. Wat kan bij jou groeien en in kan je in het licht zetten?

Aan mij heb je een liefdevolle, optimistische, zorgvuldige gids die jouw pad wil ondersteunen. Zacht en warm; scherp en confronterend als dat nodig is. In mijn bijdrage aan liefde voor werk ben ik er voor je vanuit oprechte nieuwsgierigheid en zonder oordeel.

Als je wilt onderzoeken of een persoonlijk coaching traject met mij iets voor jou is, vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan.

De kennismaking vindt plaats op locatie in Soest, duurt maximaal 30 minuten en is vrijblijvend.  Als het klikt tussen ons en je kiest voor een begeleidingstraject starten we met een intake van 1,5 uur. Daarna doe ik je een trajectvoorstel.

Voor zakelijke opdrachtgevers hanteer ik een ander tarief dan voor privé opdrachten. Privé opdrachten vinden uitsluitend in Soest op locatie plaats. Zakelijke klanten adviseer ik ook om op locatie in Soest te komen voor consulten. De ervaring van mijn coachees is dat de reistijd tussen werk en Soest vaak effectief is als voorbereidings- én verwerkingstijd. Zakelijke trajecten kunnen als dat nodig is ook op locatie van de klant plaatsvinden, de reistijd bereken ik dan door als begeleidingstijd.