In Nieuws

Het vorige blauwe boek was al meer dan 10 jaar voor veel leidinggevenden hét handboek voor ieder lastig verzuimgesprek. Of zoals ALEXWerkt dat noemt: ieder activeringsgesprek. Er moest echter hoognodig een update komen.

Vanwege enerzijds de veranderende visies op leidinggeven. Anderzijds vanwege de aanscherpingen in wet en regelgeving rond privacy. Deze noodzaak voor een update hebben Gaston Dollevoet, Herman Evers en Alex van der Wal aangegrepen om het boek geheel te herzien.

Het boek is eigenlijk een helemaal nieuw boek. Het is verrijkt met nieuwe inzichten zoals de C6’s, vele nieuwe tips en tools en heel veel nieuwe praktijkvoorbeelden. Het is nu ook meer een ontwikkel en leerboek geworden dan voorheen. Met veel illustraties en schema’s. Plezieriger om te lezen en beter opgebouwd.

Gesprekstechnieken kaart
Ook is er bij deze versie een handige gesprekstechnieken kaart verschenen. Hiermee heb je alle technieken bij de hand die opgevouwen in iedere binnenzak past.

Het boek is uitgegeven in eigen beheer en niet verkrijgbaar via managementboek.nl of bol.com. Wil je een exemplaar ontvangen, vul dan het bestel formulier in. ALEXWerkt is benieuwd naar uw recensie!

Klik hier om het boek te bestellen