Feestje organiseren? Vraag Collega’s & Confetti van Alex werkt. Pret gegarandeerd.

Er is altijd reden voor een feestje! Zoek jij een geheel verzorgd digitaal feest?
Met je team successen vieren en plezier maken draagt bij in werkplezier en vergroot de teamkracht.

Liefde voor werk vraagt ook om een beetje pret en gezelligheid. Zo leren teamleden elkaar nog beter kennen en waarderen. Gezamenlijke ervaringen versterken de onderlinge band. En is er iets ontspannender dan samen lachen?

Dus als er iets te vieren is… vier het dan! Zoek je daarbij een enthousiaste, gezellige en professionele presentator? Iemand die jullie team in twee uur de nodige quizvragen voorlegt en jullie individuele- en groepsopdrachten laat doen?  Collega’s & Confetti biedt een afwisselend programma waar iedereen wel iets in vindt dat hem motiveert en inspireert. We gebruiken alle mogelijkheden van digitaal feest met behulp van Mentimeter, Zoom/Teams en Whats-App. In overleg zijn andere programma’s (meet of Kahoot) ook mogelijk.

Het programma is gevarieerd en kan op maat worden aangepast. Er zijn Go-Fit challenges en een quiz op maat met informatie over de teamleden zelf. Zo leren teamleden elkaar steeds beter kennen. Het geheel wordt aangevuld met muziek- en filmvragen.

Er kunnen maximaal 50 deelnemers meedoen.

Ook een feestje van Collega’s & Confetti?

De drempel is laag (elke PC, laptop of kan in combinatie met een mobiele telefoon). Alex laat als  Confetti Master al zijn ervaring in scouting en jeugdwerk voor jullie team werken.

Het opzetten en uitvoeren van een twee uurs digitaal feest van Collega’s en Confetti kost € 350,- excl 21% btw.